Auto Opkoper Everberg

Published Apr 22, 22
4 min read

autosloperij bergen op zoom

er zit in lelystad ook een bedrijf in export socar of zoiets. maar uw auto is gezien de leeftijd en type interesant voor hun te jong en te oud is niet goed dat heeft te maken met invoer rechten. km stand is voor hun beslist onbelangrijk. hopende u hier iets mee te helpen in die wereld.

Niet mee in zee gaan!!!!!! Groet,Gerrit door alexander5 - Oct 20, 2007 om 21:31 1 Antwoorden / 0 Vragen Hallo,Ik had ook een Mercedes Vito, bouwjaar 1996 - Auto Opkoper Hamme. Regelmatig kreeg ik kaartjes onder de ruitenwisser van opkopers van bestelbussen, met daarop de vraag om hen te bellen, wanneer ik de auto wilde verkopen. Auto Opkoper Hamme.

Op zich vond ik de brief redelijk netjes opgesteld. Toen ik mijn auto besloot te gaan verkopen heb ik Sakkour gebeld. Ik werd netjes te woord gestaan en hij kwam de volgende dag al langs. auto verkopen zonder keuring. Het bleek een wat oudere mar. man te zijn, die perfect Nederlands sprak. Over de prijs werden we het al gauw eens en hebben gezellig koffie gedronken, tijdens het wachten op de telefonische aanmelding bij de RDW voor een transactiecode.

Had handelaars -kentekenplaten bij zich. Hij betaalde contant zonder problemen. Hij vertelde mij dat hij de adressen van bestelbushouders kocht van de RDW voor een cent of 8 per stuk. Met postzegel kost hem het aanschrijven zo'n 50 cent per adres. Voor hem is deze manier van handelen het prettigst en ondervindt er geen problemen mee.

Kortom. - Auto Opkoper Hamme.ik heb ervaren dat het goed zaken doen is met deze man - Auto Opkoper Hamme. Hij stelt zich correct op, is beleefd, spreekt goed Nederlands en betaald een goede prijs. De meeste busjes gaan naar Marokko en omstreken. HG Alexander. door pietbom - Oct 26, 2007 om 20:12 3 Antwoorden / 0 Vragen Ik heb zojuist mijn Volkswagen Passat verkocht aan Sakkour.

Auto verkopen? Klik hieronder op de link

Address: 7 dagen per week bereikbaar van 09.00 t/m 22.00
Phone: 03-29.32.608
Email: info@besteautobod.be.
auto verkopen

Ik was hartstikke blij (Auto Opkoper Hamme). Ze waren meteen diezelfde dag naar de auto komen kijken. Ik heb zelf een soort papier achtig iets getekend zonder een algemene voorwaarden achterop vermeldt. Later kwam ik pas achter van hoe kwamen ze aan me adres die persoonlijk naar mij is gestuurd. En ik kwam er achter via andere site over deze mensen.

Daar zijn ze niet mee eens. En ik weet dat ergens een WET is voor consumentbescherming, 7 dagen de tijd om je te bedenken. Plus heb ik een papier getekend waar geen algemen voorwaarden is vermeld, kan ik hier nog onderuit? Grote hulp is gewenst!! door grindweg - Oct 26, 2007 om 22:01 2308 Antwoorden / 28 Vragen hallo indianrunner.

Auto Opkoper Deerlijk

daardoor hebben wij ook die ervaring - Auto Opkoper Hamme. alleen krijgen zij de code via hun 06 en dat gaat heel snel door pietbom - Oct 27, 2007 om 08:19 3 Antwoorden / 0 Vragen Hallo grindweg, in mijn geval kregen ze de transactiecode van RDW ook via 06 en dat duurde 5 a 10 minuten.m.v. g. Piet door rdw - Dec 12, 2007 om 14:14 1 Antwoorden / 0 Vragen In sommige postings wordt gesuggereerd dat Export Sakkour gegevens van eigenaren/houders van kentekens van voertuigen van de RDW kan kopen. Dit is echter niet mogelijk - Auto Opkoper Hamme. Sinds 1 maart 2007 stelt de RDW op geen enkele manier nog namen en adresgegevens van voertuigeigenaren ter beschikking aan de voertuigbranche.Sakkour doet kennelijk nog steeds zaken. Auto Opkoper Hamme. En best goed denk ik. door theodoor_1 - Apr 2, 2009 om 20:24 2 Antwoorden / 0 Vragen Hoe komen ze aan je adres?? Heel eenvoudig: Er zijn diverse bedrijven die persoonlijke gegevens verzamelen (van alles en nog wat, dus niet alleen over je auto).klantgegevens van winkels, postorderbedrijven, garages, uitgevers, etc (Auto Opkoper Hamme).). De adressen worden voor enkele euro's per stuk ingekocht, gegroepeerd, en vervolgens weer doorverkocht aan iedereen die er voor betalen wil. En omdat de adressen aan een heleboel bedrijven worden verkocht kosten ze minder dan 10 cent per stuk. Best begrijpelijk dat je zulke brieven van opkopers opdringerig vind, maar voor hen is het gewoon de goedkoopste manier om potentiële klanten te benaderen.

Dat komt dan in de lijst van de 5 laatst gelezen topics die iedereen kan lezen. Het heeft niets te maken met het feit of er nog interesse in dit topic is.... door toussaint_1 - May 5, 2011 om 20:08 1 Antwoorden / 0 Vragen Beste Luitjes,De firma Sakkour heeft op 12-04-2011 een kaartje tussen de raam van mijn Toyota gestoken (Auto Opkoper Hamme).

Navigation

Home

Latest Posts

Kind Leren Nageeflijk Rijden

Published Jun 16, 22
6 min read

Auto Verkopen Oost Vlaanderen

Published Jun 15, 22
7 min read

Auto Huren In Kreta

Published Jun 14, 22
5 min read